Virex 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 1 - Nick - Poprostu Virex 2 - Nick Adminki - Visha 3 - ID - STEAM_1:1:1668134 4 - Dowody - Świadkowie (Połowa Serwera) 5 - Opis sytuacji - Daje Perm Muta kiedy ktos powie do niej Czesc albo zapyta sie cos w sprawie klas , Nadużywanie Admina w sposób taki że innym graczą daje Mniejszą albo większą gravitke albo dragi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ha ha ha ha ha ha ha haha xd. "Wydałem 50 zl na ten serwer i nie mogę przez mikro gadać". Nie dostałeś perm muta za powiedzenie cześć tylko za brak mutacji. Wcześniej normalnie gadales, więc nie wiem w czym problem. Mniejsza grawitke dałam raz koledze co od razu po skoku go zabiło. Nie widzę nic złego w dawaniu dragow jak ktoś chce. Nie ma to wpływu na innych graczy, więc o co się rzucasz? Daj dowod a nie "polowa serwera", pretensje masz tylko o to ze mowic nie możesz. Nie pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Permmute został zablokowany. Admini od teraz będą dawać zwykły mute. Za samo powiedzenie cześć nie powinno dawać się muta. Co do grawitki nie można dawać jej innym. Dragi jak ktoś chce niech dostanie, nie ma to wpływu na cały serwer. Dostałeś już wczoraj unmute. Skargę przyjmuję, bo masz trochę racji. Narazie bez ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi