Keri 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 1. Twój Nick: Keri 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Nie wiem 4. Steam_ID oskarżonego: Nie wiem 5. Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze i nagle zostaje zbanowany na serwerze nie wiadomo za co pisało tylko żeby wejść na forum i dowiedzieć się więcej informacji po czym nic nie znalazłem za co mógłbym zostać zbanowany. 6. Dowody (demko/screeny/świadkowie):1. Twój Nick: http://scr.hu/5aym/5ui1l / Ludzie na serwie 7. Data zdarzenia: 2 Sierpnia 2015 godzina ~21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Był to błąd admina, dał bana przez przypadek gdyż się pomylił. Dostałeś Unabna, przepraszam za problem. Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi