Omega* 2 077 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wytypowana osoba Pride Czas na pytania do 7.09.2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) [P] Lubisz mnie? :c [P] Najbardziej epickie anime ever? [P] Nad jakimi trzema osobami do nominowania się zastanawiasz, a nie chcesz mi powiedzieć? [P] Czemu jesteś Guciem? :C [P] Ile czasu ci zajmą treningi? xD [P] Ulubiony opening/ending? [P] Kiedy pośpiewamy znowu, bo chcę wygrać? ^^ [P] Jakie rzeczy widziałeś w życiu, a nie chcesz mi o nich opowiedzieć? Oprócz Yosuga no Sora oczywiście [P] Czemu nie wierzysz w swoje możliwości? [P] Który lvl na Metku? ;-; [P] Czemu akurat "Pride"? [P] Co o mnie sądzisz? ;_; [P] Ulubiony zespół/wykonawca? [P] Czemu jesteś ślepy i głuchy i odpisujesz dopiero po minimum 30 minutach? ;-; [P] Dlaczego zniszczyłeś mi psychikę? ;_; [P] Czemu mnie okłamujesz, że nigdy nie oglądałeś hentaia? xD [P] Co byś zrobił, gdybyś był dziewczyną jeden dzień? [P] Kupisz sobie mangę wiadomego gatunku, gdy wyjdzie z polskim przekładem? [P] Kiedy wspólne oglądanie? :ww_popcorn: [P] Czemu jesteś taki nieustępliwy dla mnie? ;_; [P] Czemu lubisz zboczone dziewczyny? XD :69: [P] Kiedy zmiana zielonego na czerwony albo na ciemnozielony ? XD [P] Kiedy <masu> <masu>? Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Esme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [p} Co skłoniło cię do napisania podania na moderatora? [P] Fajnie jest opiekować się najlepszym serwerem cs:go CSC pod względem aktywności? [P] Dlaczego gry graliśmy rankeda 5 vs 5 to grałeś lepiej od kardzia i omegi? xD [P] Dlaczego grasz mało w lol'a? [P] Dlaczego mnie lubisz? (wiem, że mnie lubisz ) [P] Co cię irytuje? [P] Masz dziewczynę? [P] Pakujesz coś? xD [P] Jak trafiłeś na CSC? [P] Ile dziennie siedzisz przed PC? (mniej więcej..) [P] Tęsknisz za mną na ts'ie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zapraszam do zadawania pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jak idzie dziewczyna, np na ulicy, na co pierw patrzysz? xD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) [P] Dlaczego akurat ta sieć? [P] Masz dziewczynę? [P] Będziesz tzw. "parobkiem" swojej przyszłej żony? (myślę że wyjdziesz za mąż XD) [P] Jakie są twoje zainteresowania? [P] Ile bierzesz na klatę? [P] Dlaczego kręcą Cie dziewczyny z "siurakami" ? XD [P] Jaka szkoła? [P] Lubisz mnie kumplu?, wiem że nie D: Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez UmciaaGumcia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 [P] Za co mnie lubisz? [P] Od kiedy grasz w kosza? [P] Kiedy Global? [P] Czego jak się wkurzysz to mówisz lamusie itp ? XD [P] Masz zwierzaczka? [P] Masz rodzeństwo? [P] Lubisz Aleksandrę? (wiesz jaką XD) [P] Ile masz w bicku? [P] Ile zapłaciłeś za ikonkę na Twitchu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jak bardzo cie wkurwiam? Dlaczego jesteś rudy Dlaczego na zdjęciach wychodzisz jak rumun Kiedy spadniesz z rangi Z kim najlepiej się gada na ts? Po co Ci tyle rang? Kiedy zrozumiesz że realne dziewczyny są lepsze od hentai Ile oglądasz dziennie hentai 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) [P] Z jakiej rzeczy jesteś usatysfakcjonowany w swoim życiu? Co chcesz robić w przyszłości? Skąd się dowiedziałeś o tym forum i dlaczego postanowiłeś, że tu zostaniesz? Cola/ Spirte/ Fanta/ Woda gazowana? Czy kochasz swoją ojczyznę? Wolisz ubierać Koszule, czy bluzy? Lubisz ekstremalną rozrywkę? Jak TAK to jaką? Według Ciebie gra z 'najlepszą fabułą'? Czego nie lubisz w życiu? Jakieś smutne wspomnienie? Czy wolisz zachować to dla siebie? Jakieś ukochane wspomnienie? Czy wolisz zachować to dla siebie? Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 [P] Masz chłopaka? Ulubiona drużyna w CS:GO? Ulubiony zawodnik z CS:GO?Ulubiony piłkarz? Ulubiony klub? Jaką masz rangę? Ty Ku**a gno*u?(Cenzura dodana wiadomo po coxD A dla tych nie wiedzą Pride ma taki avatar na ts3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 [P] Kochasz mnie jeszcze? Z kim mnie już zdradziłeś? Jak ci się pracuje jako Moderator? Oglądasz jakieś seriale? Jaki jest twój ulubiony film? Za co kochasz Evvive? Grasz w lola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czekamy na odpowiedzi do 9.08.2015 Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi