ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 *Wiem, że szeregowiec dodał coś podobnego, jednak ja pozwiliłem dodać sobię to* Na lanie w płońsku wzięły udział m.in takie drużyny jak: 31337 Eclipse inShaker Gamers2 iNetKoxXx ESC Gaming Faworytem tego turnieju od początku było Gamers2 jednak drużyna Eclipse pokrzyżowała im plany. Drużyna Eclipse wygrała z nimi 16-8 na mapie de_cache! Dla wszystkich było to wielkim zaskoczeniem, kilka godzin po tym wydarzeniu jeden z graczy na swoim fanpage umieścił następujący post : Po kilku sekundach post został usunięty, lecz minise dodał następny o podobnej treści twierdząc, że post usunął się sam. Z kolejnych postów tego gracza możemy dowiedzieć się, że minise miał sprzeczkę z Mikołaj 'mouz' Karolewski Prawdopodobnie jeden z graczy ( mouz bądź minise ) opuści drużynę Gamers2. Artykuł napisany przez ωιncнєѕтєr Zakaz kopiowania bez zgody autora. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Następnym razem jak będą informacje się powtarzać to będę je ukrywał. Staraj się tworzyć tak tematy, żeby nie było niepotrzebnych kopii. Mogłeś ogólnie coś więcej o Płońsk E-sport challenge napisać bo już się za to nie brałem. Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi