Senrox 869 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam, moja propozycja dotyczy działu muzyka, może warto dodać tam Sety/składanki. Czasami może się komuś przydać jakaś muzyka a nie zawsze jest czas żeby ją znaleźć(doświadczenie), Jak ktoś coś by znalazł to można to tam dodać i pomóc w ten sposób. Wiem że można to dodać do kategorii disco ale tak było by szybciej i mniej szukania pozdro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 No przydalo by się takie cos xd ja sam czasami robie takie skladanki na ogniska to mógłbym się pochwalic Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nic nie zaszkodzi dodanie tego Sam czasami słucham składanek po 1h więc czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Zawsze gdyby poddzial sie nie przyjal mozna go usnac. Wedlug mnie pomysl jest spoko , jestem za . Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez SlinceShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi