James0v 1 688 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Mam propozycję, która dotyczy powiadomień o cziterach, nie mam pojęcia czy to było kiedykolwiek poruszane ale przynajmniej ja tego nie widziałem.Mianowicie chodzi połączenie serwera z Shoutbox'em, pod daną komendą (załóżmy /zglos *tresc*) wyświetlałoby się dane zgłoszenie o cziterze oraz pokazywałoby z jakiego serwera nadawano, wtedy admin, opiekun bądź członek UBT nieobecny na serwerze a obecny na forum, powiadomiony na SB będzie mógł wejść na serwer i profilaktycznie zbanować gracza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem na nie. Widziałem jak to na innych stronach wygląda i słabe to jest. Całe sb w zgłoszeniach ciągle spam i nic więcej. A niektórzy sobie robili tak zwaną beke z tego. Nie podoba mi się Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Również jestem na NIE. Jak już Omega wspomniał SB bedzie zawalony a zanim admin przyjdzie to czitery uciekną. Poza tym jak cziter zobaczy na czacie "/zgłoś" to raczej ucieknie . Można by było zrobić drugiego SB własnie ma te sprawy ale mam mieszane uczucia jakby to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) PIKONG, myślisz że ktoś byłby na tyle rozgarnięty żeby zrobić tak by było to widać na czacie w CS'ie? Też myślałem o 2 tabelce, pomocne w tępieniu byłoby to na pewno. Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez ★ ShadyJMSV ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMUSS 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 NIE Spam na sb gwarantowany jak nic, mialem to na swojej sieci, przez to wlasnie ona upadla;] sb nie nadąrzał i padł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 892 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Odpada, widziałem już na innych sieciach jak to działa i bardziej to przeszkadza niż pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 892 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi