ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: ReVo 2.Nick admina/gracza który zawinił: zaufajdobrymradom 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżanego:- 5.Data i godzina: - 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.gametracker.com/player/zaufajdobrymradom/193.33.177.101:27156/ 7.Opis sytuacji:To są jakies jaja? Admin, ktory wbija raz na tydzien. Zrozumiałbym jakby napisał jakąś nieobecność, lecz tego nie zrobił. ps. Siwy: po co mu oddales admina? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 będziemy się tak bawić? odrzuciłem skargę, a tu na nowo otworzony temat.. super. Idiotyczna skarga, w tym te pytanie do mnie. Nie lubie sie tłumaczyć, ale jeżeli mam się tak z modkami bawić.. Dlaczego ma adma na nowo? Bo ostatnio jest zajęty i mało co wchodzi na forum/serwery, a czas -1 dzień na odpowiedź to za mało, w takim wypadku. Co idzie dalej, jak ma mało czasu to wchodzi na serwer czy nie? I końcówka - nieobecność zdr zgłoszona u mnie. Czyli rozumiemy się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi