S.pR!nT 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Nick:S.pR!nTData(nie obowiązkowo):A sam nwmProblem;Mam taki problem ;o Wchodzę sobie na serwer o 17:15 na FFA[Esl Map] no i Wyskakuje mi ban na nick Dancher czy jakoś tak i chciał bym się spytać czy nie mogę dostać UB Bardzo Proszę o rozpatrzenie tej sprawy Z góry DZIĘKUJE ! Inne:Jak coś na serwerze mam nick S.pR!nT a nie żaden Dancher czy coś ... nwm jak to się stało ehh Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez S.pR!nT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Zrestartuj ruter //mogłes napisać prośbę o ub Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.pR!nT 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Ehh Sory nie zwracalem uwagi Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez S.pR!nT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z trescią bo to, że napiszesz w nazwie tematu "prblem" "taki problem!!" to nic nie mówi.. A tak btw. problemy amxx są jak masz problem z pluginem a w Twoim przypadku powinieneś zajrzec do działu serwera lub jak "zbakany" omega mówi(sorki omega ale nie mogłem sie powstrzymać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi