S.pR!nT 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nick:S.pR!nTLink do SS:brak!Wycinek z konsoli(bez IP)*:BRAkSerwer:FFA Esl MAPLink do bana:brak Dostałem bana na serwerze FFA [Esl Map] Znaczy to nie ja dostałem tylko ktoś inny i nie mogę wejść na serwer eh to właśnie jest problem. Wyłączałem ruter ale to nic nie dało Wycinka z KONSOLI: AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Danthor[AMXBans] Powod : ' Czitowanie/Demko na forum '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' '[AMXBans] Twoje IP : ' 94.254.198.138 '[AMXBans] ======================================== Niby moje ip nick nie jest mój i wgl nwm o której godzinie grane było. Proszę o rozpatrzenie tej sprawy. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Masz może zmienne IP ? Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.pR!nT 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 a kto był adminem BANUJĄCYM:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Poczekaj 24 godz aż cie się samo IP zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi