Smite 18 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Hardcore K@T2. Imię:Paweł3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Hardcore%20K%40T/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jeśli nie ma żadnego admina to serwer się rozpada, wiec ogarnę serwa, pod nieobecność innych adminów, dlaczego ja ? myślę że jestem w porządku gostek. Jak każdego czasem emocje ponoszą, i jak każdy staram się nad tym zapanować, nie wiem co można się tu więcej rozpisywać, to jest podanko a admina a nie życiorys heh 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:8411775610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3/4 h dziennie ponieważ dziewczyna, i przy okazji szukam pracy, zwolniłem się z poprzedniej 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie, rano i wieczorem, oraz w nocy, często mnie można spotkać na serwie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:ok, 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak miałem tu wcześniej admina, i na innym serwie tez "nie będę wypisywał nazwy" oraz miałem tam rangę "MODERATOR" Chciałem wyjaśnić nie tak jak ostatnio że, miałem tu już admina pod nickiem: Smite ---> LOS AMI, piszę to jak by mnie ktoś nie znał i pytał o moje GT, Zapraszam też na steam o nazwie aniol35, tak wiem pomyślicie, co za koleś jak by nie mógł mieć jednej nazwy xD I ostatnie co chciałem wam napisać to jest to że, nie rozpisuje się w podanku zbytnio, stali gracze mnie znają, nowi mogą poznać jestem oczywiście ZA. Pozdro i czekam, link do GT poprawiony Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Smite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Na tak +steam +wiek +byleś adminem Zmień tylko link do Gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja jestem na Nie.. Dlaczego? Odkąd zrezygnowałeś stałeś się, że tak napiszę ' arogancki'; Jak Ty chcesz zostać adminem skoro nawet nie umiesz rozmawiać z graczami, ciągle wyzywasz na mikro, a że mam dostęp do u@ to widzę, że zgłaszają Cię nieustannie za obrazy. Sama nie raz i nie dwa Cię upominałam żebyś się ogarnął, poskutkowało, ale tylko na moment, bo dalej i tak robiłeś swoje. Admin powinien mieć raczej dobry kontakt z graczami na serwerze, lecz Ty tego nie potrafisz zrobić. Może i wymagania spełniasz, bo STEAM, doświadczenie posiadasz, ale to jednak za mało. Popraw się, a dopiero później składaj podanie. Zawsze ; ADMIN= GRACZ. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Justynka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Posiadasz dwa warny (+1 za pisanie podania bez spełniania wymagań) Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi