aRaGoRn 6 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick:aRaGoRn2. Imię:Sebastian3. Wiek: 274. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Aragorn/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:opisac siebie więc 27 lat pracuje w godzinach 7-16 ylko dla tego ze jestem popoludniami aktywny i che zeby na serwerze gralo mniej nieuczciwych graczy9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: okolo3-5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekend roznie dni robocze po 1612. Staż w grze Counter Strike 1.6:od początku wersji z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):bylem na ********************** Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Omєga * Reklama usunięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jestem na tak, bardzo miły, ogarniajacy, a co najważniejsze bywa na serwerze dość często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Tak, teraz gram mało po rezygnacji ale jak wejde to go widze, ogarnięty, wcześniej też dużo grał. Jedyny minus to steam. + jest botem. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja jestem na nie -Miales ogarnac forum (posty itp, wrecz konto do podania). -wspominasz cos o mikrofonie, nie sadze zebys go mial. -Ptk. 8 nie przekonuje mnie. -Steam (a od niedawna jest wymagany) Nie spelniasz wymagan Sory ze bez polskich znakow, ale licze ze mi wybaczycie ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Posiadasz 1 warna. Wymagania: Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi