baka 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jakieś 4 dni temu kupiłem vip'a na nick+hasło, ale nie działa. Nie wiem może źle wpisuję komendę ( setinfo "_pw" "mojehasło" ). Ma ktoś jakiś pomysł o co może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Napisz do Siwego na pw. Doda ci ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRaGoRn 6 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 tez mialem taki problem poprostu nie zalapalo odrazu poczekaj dzien max powinno wszystko grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Aragorn co ty za głupoty piszesz, Po zakupie vipa trzeba poczekać jedną mapę żeby on się dodał a nie jeden dzień. Napisz do Siwego on Ci go doda ręcznie. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) wszystko u siwego, a siwy nie ma swojego kompa, czyli nie mam pasów do ftp, programu łączącego do ftp. Zgłoś się do opiekuna CiapatyMruwa, prawdopodobnie wpisałeś jakiś byk w pole zakupu usługi i dlatego Ci nie działa, skoro po setinfo _pw "haslo" nie działa. Albo wgl inny serwer, załóż konto na shop.cs-classic.pl > zaloguj się do konta > panel administracyjny > przypisz usługę do konta > edycja usługi. I możesz 5x zmieniać dane usługi, sposób czytania nick/SID , i hasło , usługę o tej samej wartości czyli 11,07 - 4,5 PLN , i serwer 1.6/go Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi