James0v 1 688 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: Shady 2.Nick admina/gracza który zawinił: Upadły 3.Admin/Gracz : Admin 4.SID/IP oskarżanego: To się da załatwić. 5.Data i godzina: Z 5 na 6 sierpnia, godzina 00. 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko HLTV (rozpiska na dole) http://www25.zippyshare.com/v/ERxz7mNR/file.html 7.Opis sytuacji: Wróciłem sobie pograć chwilę na serwerze, bo jak wiadomo cały dzień się wyszalałem nad wodą to chwilę pogram i rano znów vixa.Wchodzę na serwer w nocy i wchodzi w połowie mapy Upadły, zaczyna slapować dla zabawy jeden się śmieje, drugi się nie odzywa, a trzeci się denerwuje.Początkowo była to i może dla nich zabawa ale ile można, od połowy do końca mapy slapował CuCu nie dość że nosił ich do przeciwników to jeszcze jak zabił to się go ustrzelić nie dało bo gdy tylko to zrobił zaraz fruwał po mapie, obaj się z tego cieszyli, reszta strzelających nie bardzo. Upomniałem, że takie zabawy wcale mnie nie śmieszą i nie życzę sobie, żeby nadużywał funkcji admina bo moje nerwy mają jakieś granice i napiszę skargę, jakiś łebster nawyzywał mnie od dzieciaków i powiedział, że nikt mi nie uwierzy. No to patrz.Od minuty 8:08 zaczyna się slapowanie dla zabawy co dla mnie jest w ogóle nie pojęte mieć okres próbny i się jeszcze bawić tą funkcją. Minuta 11:10 - Ta akcja mnie najbardziej sfrustrowała, ale, co może mieć taki człowiek jak Upadły w głowie - gracz zdich broni paki i zaczyna strzelać do CuCu gdy ten zaczyna slapować strzelającego a CuCu spokojnie rozbraja pakę. 13:00 - i od tej pory zaczął go slapować tak, że się go trafić nie dało a Upadły rzucał go przed przeciwnika i zostawiał a gdy ubił natychmiast powrócił do czynności i dalej rzucał go po mapie Jeżeli jest to zbyt mało dowodów mogę wyciągać minuty z każdej rundy bo tych rund było MULTUM. Żeby ode mnie to zależało to dawno byś wyleciał albo w ogóle tego admina nie dostał. Jeszcze ten Twój niewyparzony język kilka dni temu kiedy wszedłem na nick Jepetto - "Wyłaź ze specta bo Cię wypie*****" żałuję, że demo nie odtwarza głosu z mikrofonu to i następną skargę bym napisał bo raz, że nagrywałem łepka a dwa, że nie blokowałem slotów, ale nie ważne. Wcale się nie dziwie, że nikt nie che zostać opiekunem tego serwera jak poziom IQ tych ludzi na serwerze jest równy z poziomem długopisu (Nie mówię tu rzecz jasna o wszystkich ale i wymieniać tych ludzi nie będę bo rozpętam tylko gówno-burzę). Proszę o bilet w jedną stronę dla tego pana jakim jest wylot z funkcji admina. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) no było to denerwujące, a ja sie nic nie odzywałem. przestał chyba po moim upomnieniu po koniec mapy. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Gamboa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 892 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Admin otrzymuje ostrzeżenie (jeszcze jedno i straci posadę), dodatkowo zabrałem mu flagę na slap i slay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 892 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi