WaFeL123456 2 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 1. Nick:WaFeL 2. Imię:Bartek 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):srednie 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Składka (Tak/Nie):NIE 7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/wafel/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nie bede opisywal swojego wygladu:P ale moge powiedziec ze mam na imie Bartek i chcialbym zostac adminem poniewaz gram dlugo na serwie i duzo graczy nie przestrzega zasad ktore obowiazuja.Chce zostac adminem i dopilnowac zeby gracze dobrze bawili i robili cele moda. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:NIE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:6h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**bede staral sie byc codziennie lecz nie moge tego potwierdzic 12. Staż w grze counter strike 1.6:5,6 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:NIE ale ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Oczywiście że tak: -aktywny (potrzebni są tak aktywni admini) -kulture ma choć nie zawsze tak jak kazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jestem na tak. Minusy: -składka, -aktywność na forum, Plusy: -wiek, -mikro, -aktywność na serwerze. Jak chcesz to napisz do mnie, mogę Ci trochę pomóc z Amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Life4*SzopeNo* 3 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jestem na tak.Poswięca dużo czasu serwerowi a tacy admini są potrzebni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zomerek 13 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jak najbardziej na TAK Plusy: -Mikro -Czas -Jest troche juz na serwie Minusy: -aktywność na forum -Czasem Kultura xD(popraw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek 19 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jestem na tak, tym bardziej, że Mnie nie ma. Nikomu z nadmiaru admin'ów nic się nie stało. Może nie ma Mnie na serwerze, lecz co dzień jestem na forum. Z tego co inni mówią. Zasługujesz na szansę. Podpisuję się pod tym. Jestem na TAK. Pozdrawiam Borek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jestem na tak. Dlaczego? Jest bardzo aktywny ( troszkę noulajf xD ). Ogarnięty, wydaje mi się, że już sporo gra na serwerze. Wiek ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Przyjęty na okres próbny (2 tygodnie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi