TuLipAn 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Imię : PiotrNick: TuL!pAnZnajomość AMXX : 3Składka : Raczej tak (zobaczy sie )Mikrofon : takDlaczego ja ? : Ponieważ nie na widze ludzi na cheatach tak jak ostatnio gralem nocke na cs-classic to same cheaty grały i chcę pomagac innym graczom .Problem : dostalem bana permamenta za "muzyke" i chcę sie poprawic i prosze o ostatnią szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jestem na nie zastosuj sie do wzoru to pogadamy..Brak raklam nie pisze czy steam czy ns ile godzin to nie jest wzor najpierw sie do niego zastosuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na nie powód Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 zastosuj sie do wzoru masz na to 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niszczyciel 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Brak pełnego wzoru, znajomość AMXX - 3, mała aktywność na forum. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jukos 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na nie .. dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Pełny wzór. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie. Powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na nie. Powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jaja sobie robisz?+WARN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi