Black eye 3 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 1. Nick:Black Eye2. Imię:Łukasz3. Wiek:184. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 nadal sie ucze 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak6. Składka (tak/nie):Dlaczego nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2974888. Parę słów o sobie **:Witam jestem Łukasz Lubie grac w csa9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Spędzam dużo czasu na tym serwerze i chciał bym zapanowac nad ludzmi ktorzy przeszkadzaja innym w grze i myślę że poradzil bym roli administratora. Z góry dziękuje za rozpatrzenie 10. Steam_ID:STEAM_0:1:154577511. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Ile to nigdy nie wiem ale dziennie to z 5 h :)w weekendy to różnie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Róznie nie jestem w stanie stwierdzic jak mam czas 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Ponad 900 h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Otwórz, że oczy... Szybka rekrutacja jest otwarta. Tam złóż podanie.. LINK: http://forum.cs-classic.pl/topic/37157-onszybka-rekrutacja-x2/ Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem na Tak +wiek +mikro +składka +staż Na minus jest jednak konto dla podania oraz forum z czego forum można szybko nadrobić . Myślę że możemy dać mu szanse . Tylko napisz to w szybkij rekrutacji Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Crypton2309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Napisz to podanie w szybkiej rekrutacji. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi