Rikey 11 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: Rikey 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kregulak, SiudosxDD 3.Admin/Gracz : Gracz 4.IP/SID oskarżanego*: Dodam za chwilkę jeśli wejdzie któryś na serwer. 5.Data i godzina: Ciągle, dziś rano. 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie: Zabijaka, Kuix, ja, ogólnie każdy gracz który gra sporo może to zauważyć. 7.Opis sytuacji: Otóż Kregulak i Siudos mają " sojusz " który nie jest chyba dozwolony. Grają praktycznie tylko w tym samym czasie. Za ZM starają się nie zabijać, nie używają na siebie KB ani Madnessów, a do innych to tylko wjazd z KB i madnessami. Mamy z Kregulakiem kose, więc rzuca na mnie paki, wbija z kb madness, ale dziś przesadził. Wbił mi w kampe po której można normalnie wbić na zbugowanym kb do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 To że sobie nie używają knife blink i szalonych to nie jest przewinienie. Jakby dawali się sobie zabić wtedy jest to złamanie regulaminu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Fresh o ile się nie mylę, to było tak kilka razy. A i jeszcze, kilka razy któryś z panów blokował zm, żeby 2 pan mógł pozabijać. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Rikey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Co do tego ,,Sojuszu" Fresh. wszystko wyjaśnił , jeśli chodzi o bugowanie knife blinka i te blokowanie drugiego zm to proszę o rozpisanie demka. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez mn9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi