Rikey 11 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: Rikey 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kregulak, SiudosxDD 3.Admin/Gracz : Gracz 4.IP/SID oskarżanego*: Dodam za chwilkę jeśli wejdzie któryś na serwer. 5.Data i godzina: Ciągle, dziś rano. 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie: Zabijaka, Kuix, ja, ogólnie każdy gracz który gra sporo może to zauważyć. 7.Opis sytuacji: Otóż Kregulak i Siudos mają " sojusz " który nie jest chyba dozwolony. Grają praktycznie tylko w tym samym czasie. Za ZM starają się nie zabijać, nie używają na siebie KB ani Madnessów, a do innych to tylko wjazd z KB i madnessami. Mamy z Kregulakiem kose, więc rzuca na mnie paki, wbija z kb madness, ale dziś przesadził. Wbił mi w kampe po której można normalnie wbić na zbugowanym kb do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 To że sobie nie używają knife blink i szalonych to nie jest przewinienie. Jakby dawali się sobie zabić wtedy jest to złamanie regulaminu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Fresh o ile się nie mylę, to było tak kilka razy. A i jeszcze, kilka razy któryś z panów blokował zm, żeby 2 pan mógł pozabijać. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Rikey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Co do tego ,,Sojuszu" Fresh. wszystko wyjaśnił , jeśli chodzi o bugowanie knife blinka i te blokowanie drugiego zm to proszę o rozpisanie demka. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez mn9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi