Gość Trucker Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Nick: 2KLink do SS: http://www37.zippyshare.com/v/Bz58548U/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: Brak BanaSerwer: FFALink do bana: Brak ponieważ admin kilka razy robił mi ss a serwer mnie nie zbanował a chce je zobaczyć także wstawiam. To info od admina Kicked by Console: "SSy na forum." Kicked :"SSy na forum." Nick admina: Pontomeister PS. poinformujcie admina aby sobie zobaczył ss Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Trucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Daj mi 5 ss zrobionych przez admina i link do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trucker Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Admin właśnie tyle mi zrobił to są wszystkie jego ss PS. naucz się czytać ze zrozumieniem "Brak ponieważ admin kilka razy robił mi ss a serwer mnie nie zbanował" Bana w AMX nie ma dałem je do wglądu adminowi banującemu który mi je zrobił. Admin został przeze mnie poinformowany że wstawiłem ss wiec temat możecie zamknąć. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Trucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 To ze zostałem poinformowany nie znaczy ze masz dostać UB. @KropkA12 , był problem z neobans gdy robiłem SS i zostały mu zrobione 2x SS bo był problem o którym rozmawiałem nawet z polaczkiem. Bana dałem przez konsole ,poniewaz ban przez SS nie działał i normalny ban też wiec dałem przez konsolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trucker Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) To sobie sprawdź czy w amx bans jest ban. A po drugie co ja się będę produkował ss masz wysłane spakowane proszę sobie zobaczyć! Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Trucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi