Gość Trucker Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Nick : 2K Data Zdarzenia : 07/08/2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: PontomeisterOpis Sytuacji : Admin banujący wykazał się dziś niesamowitą niewidzą jeśli chodzi o AMX oraz pokazał jak mało umie. Zaczynając od początku admin skłamał w poście którym napisał że zrobił mi 2 razy ss w rzeczywistości zrobił to 3 razy. Ogarnął to dopiero wtedy jak ja sie upomniałem że posiadam te ss w swoim folderze. Zbanował mnie w ten sposób iż ja nie posiadam bana w AMX przez co moje odwołanie jest niepełne. Przez jego indolencję i brak podstaw związku z AMX i tym że zrobił mi 3 razy ss narobił mi problemu. Zostałem przez niego oraz UBT zdyskredytowany i potraktowany jak podrzędny oszust przy czystych ss. Ten admin nie powinien pełnić dalej tej funkcji, ponieważ naraża na szwank graczy oraz samą sieć która dała mu ta posadę. Żądam przeprosin od oskarżonego który narobił mi tyle problemów.Dowod : To temat http://forum.cs-classic.pl/topic/37425-2k/oraz ss w nim zawarte http://www37.zippyshare.com/v/Bz58548U/file.html Aktualizacja: Otrzymałem przeprosiny od admina także z mojej strony temat uważam za zamknięty. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Trucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Po.1 ON !!!!!! Po.2 1. Zakaz wypowiadania się w dziale „Prośby o UB” osobom, które nie zostaną poproszone o to. 2. UB Team ma 24 godziny na sprawdzenie ss’ów.3. Koniecznie stosować się do wzoru.4. Admin poproszony o wstawienie demka ma 24 godziny na wstawienie go i jeżeli demko jest z HLTV to ma rozpisać akcje.5. Screenshoty mają być spakowane w paczkę i wrzucone na zippyshare, sendfile6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani.7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. 8. Każda z osób zbanowanych ma 3 dni na odwołanie się od bana. Nie dostosowałeś się do tego nie dałeś wycinka z konsoli Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez KropkA12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Nie dostosowałeś się do tego nie dałeś wycinka z konsoli i źle zatytułowałeś TEMAT MIAŁO BYĆ SS'Y 2K a nie 2K Ma nick 2K więc: 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" Czyli zrobił dobrze ponieważ dał nick Czytamy zawsze do końca Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jeżeli chodzi o tą sytuacje to sprawa wyglądała tak ,że były problemy z neobans i ogólnie amx i są chyba dalej z tego co sie orientuje. Ja zrobiłem ci ss i tu przyznaje bo sam nie pamiętam czy było to 2 czy 3 razy bo był lekki chaos+ pisałem w tych momentach z polaczkiem. Był restart serwera zrobiony przez opiekuna w celu naprawy ale wiele to nie pomogło i coś jest nie tak z serwerem nie działał ban poprzez ss ani normalny ban wiec dałem bana przez konsole i powiedziałem ci żebyś wrzucił ss. Trochę problemów z tym incydentem jest ale napisałem już do polaczka aby dał unbana bo jak widać ani ja tego nie mogę zrobić , a @KropkA12 pomimo ,że dał UB to problem nadal u gracza występuje. Przepraszam za problemy , ale to tylko i wyłącznie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dlaczego skarga na Administratora jest w skardze na moderatorów? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dzisiaj cały dzień działo sie coś z amx. Wiem,bo sam miałem niejednokrotnie problemy z oszystami i ich banowaniem. Po zrobieniu ssów automat nie banował ,tak jak było to do tej pory. Pewnie dlatego Ponto zrobił je pare razy. Uważam,że to nie jest w żadnym stopniu jego wina. Skarga po części może być słuszna jednak nie zawinił tutaj Ponto. To wina serwera i tego,że coś sie z nim dzisiaj działo. Dla mnie niewinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Koleś wyluzuj, bo zachowujesz się jakbyś był w jakimś urzędzie...Sam wykonałem Ci ssy, żeby sprawdzić czy neobans działa. Okazało się, że na serwerze wystąpił problem z neobansem i z tego co wiem to skończyła nam się licencja na niego, a nie można się skontaktować z jego autorem. Wrzuciłeś ssy, lecz unbana nie mogłeś dostać, ponieważ kolejnym problemem było połączenie z amxbans gdzie Twój ban się nie pojawił. Dopiero co wróciłem do domu z pracy i zaraz spróbuję Cię odbanować ręcznie. Następnym razem nie rzucaj się tak, bo trochę śmiesznie to się czyta. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Skarga nie została przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi