Gość Trucker Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam związku z dzisiejszym incydentem zastanowiła mnie jedna rzecz a mianowicie, dla czego w dziale skargi jest tylko mowa o Modach. Moim skromnym zdaniem nazwa powinna zostać zmieniona na "Skargi na Ekipę" jest to czytelniejsze i wiadomo o co chodzi a w obecnym stanie rzeczy nawet ja się zastanawiałem czy dobrze robię składając tu skargę. Także zmiana nazwy tego działu była by słusznym rozwiązaniem. Pozdrawiam Link do działu: http://forum.cs-classic.pl/forum/81-skargi-na-moderator%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Boże człowieku.. rozglądnij się wpierw po forum a później ewentualnie napisz coś sensownego.. Do każdego serwera jest poddział skargi.. brawo za spostrzegawczość 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trucker Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Skargi na adminów są a znajdź mi dział na resztę ekipy pomijając modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 To mozesz tam napisac skarge na właściciela, administratora, moderatora, ubt itp. Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Wyraźnie napisane jest Skargi na moderatorów a UBTeam , Redaktor , Gamer itd itd to nie jest moderator. Można by to jakoś zmienić / poprawić Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Skargi na adminów piszemy w dziale serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi