Paulinka 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Cześć jestem nowym użytkownikiem waszego forum. Znalazłam wasze forum przypadkiem po prostu wpisałam cs-classic.pl i wyskoczyło mi. Postanowiłam przejść na wasze forum ponieważ skończyłam współprace z Pochylnią. Byłam tam S@ ,Modem ,Anticheaterem adminką FFA ,TP i 4fun. Mam nadzieje ,że pomogę jakoś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witamy cię Paulinko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 no czesc moja imienniczko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi