Avarone/eddd 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nick:Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:Link do bana: Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Nick eddd SteamID NeoBans SteamCommunity ID Adres IP Ukryty Typ Bana Niedostępny Powód Bana Wrzuc screeny na forum Wykonano 26.07.2015 - 21:04:03 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez ev1l SteamID Admina Ukryty Zbanowany na Nie mam ss dlatego pisze by admin znalazl demko i ub team oceni Z neo byl chyba problem i nie wywala mnie z serwera dlatego nie mam wycinka z konsoli #7 [ONLY DD2][KONKURS TOP15]Cs-Classic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Chyba sobie żartujesz, ban nałożony 2tyg temu a ty teraz piszesz prośbę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 8. Każda z osób zbanowanych ma 3 dni na odwołanie się od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi