ErYk_To_Ja 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 1. Nick:ErYk_To_Ja #Trade 2. Imię:Eryk 3. Wiek:15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/216178 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Gram na serwerze Od prawie 7 miesięcy mam na serwerze na pewno ok 50h i spędzam na nim dużo czasu dlatego myśle że powinieniem go dostać 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2h dziennie 9. W jakich godzinach grasz**: od 14-20 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 700h 11. Czy byłeś już adminem?**:Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Na NIE: - wiek - konto dla podania - brak wymaganej ilości sensownych postów - Nie był adminem nigdy, ale znajomość smx ma dobre. - Podanie w ogóle nie przekonywujące 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Na Nie: konto dla podania brak 10 sensownych postów podanie nie przekonywujące w 7 punkcie miałeś napisać o sobie nie tylko dlaczego masz być adminem Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nadrób zaległości, bądź aktywny na forum jak i na serwerze. Zapraszam za dwa tygonie lub za tydzień. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi