hahah 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam, przed chwilą dostałem bana na serwerze deathrun, mapa deathrun_arctic. Dostalem bana za SKRACANIE!!!! Choć tego nie zrobiłem, latałem mapą jak zwykle, popraosze Młodego o wstawienie dema/screenów gdzie skracałem, ponieważ to jest nie możliwe,chyba że lecenia mapą jak każdy jest karane. jeżeli okaże się to jego błąd prosze o uniszczenie jego admina na 7 dni abstynenci, pozdrawiam Sebastian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nie zastosowałeś się do wzoru, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi