ZabityZaBity 117 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: ZabityZaBity2.Nick admina/gracza który zawinił:MotoRolla3.Admin/Gracz : Admin4.IP/SID oskarżanego: - 5.Data i godzina: 16;136.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 47 minut i 1 sekunda bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : ZabityZaBity[AMXBans] Powod : ' Obrazasz gracza/admina '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 737163884 '[AMXBans] Twoje IP : ' 83.9.123.72 '[AMXBans] ====================================== 7.Opis sytuacji: wszedlem na serwer spytalem sie czemu lajza nie gra admin MotoRolla mnie wywalil w gruncie rzeczy dostalem bana za "lajza" "pajac" ani 1 ani 2 nie jest obraziliwe prosze o doszkolenie admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Po pierwsze mimo że złożyłem rezygnacje nie został zdjęty mi admin, ale nie o to chodzi. Napisałeś do Esme "Dlaczego ta lajza nie gra" napisałem do ciebie "kultura", a ty nic z tego sobie nie zrobiłeś i zacząłeś mnie obrażać wykopałem cię. Potem zacząłeś mnie wyzywać od pajaców i łajz, znowu cię upomniałem. Może dla ciebie łajza i pajac to nie są obraźliwe słowa, ale mnie one obraziły, nie wiem jak Esme. Dowody: 1.http://www5.zippyshare.com/v/Yq8ieqFM/file.html 2.http://www80.zippyshare.com/v/pj9o3lGr/file.html 3.http://www22.zippyshare.com/v/bVWMDrsV/file.html4.http://www7.zippyshare.com/v/qvMwXexf/file.html Co prawda ZabityZaBity jest zawieszony jako Admin bodajże na tydzień, ale skoro on wyzywa bez powodu no to sory. I on mam mieć admina, admin powinien dawać przykład a nie zaczynać kłótnie, i obrażać graczy. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez мотояoℓℓâ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 podaj wycisnki z konsoli gdzie napisalem "esme ty lajzo" cokolwiek bo sobie nie przypominam na serwie byl moj przyjaciel adek do ktorego kierowane byly wszystkie moje wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 lajza pajac nie maja prawa cie urazic nie sa to wyzwiska slowa obrazliwe sa to slowa POGARDLIWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Skoro napisales rezygnacje z admina to po co banowałeś mogles napisac do innego admina i sie spytac czy te slowa są obraźliwe a nie od razu banować. Według mnie skarga słuszna a Zabity sie najwyraźniej wkurzył tak jak kazdy z nas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 mniejsza o to czy sei wkurzylem czy nie wkurzylem sie tym ze admin nie ma zielonego pojecia i jeszcze wmawia mi ze wyzywalem esme czy tam kogos beka z typa jak juz pisalem podkresle 2 raz nie uzylem ani jednego slowa obrazliwego tym bardziej w strone ktoregos z adminow (o przyjacielu nie wspominam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jak by Opiekun zabrał aktywnemu flagi nie było by takiej spontaniny a co do tych słów jest to obraza jeżeli Zabity kierował je do danej osoby chyba,że robił sobie z kimś "jaja" ale takie "jaja" to się nie robi na serwie... według mnie Aktywny powiennien otrzymać warna za zbanowanie tymczasowego gracza (admina) ponieważ nie ma rangi na forum a zachowanie zabitego to już przegięcie.Zabity jesteś adminem i masz dawać przykład graczom... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 wiem to ale powiedz mi w ktorym momencie zachowalem sie nie kultularnie uzylem wulgaryzmy badz cokolwiek zlamalem regulamin uzylem 2 okreslen ktore maja miano POGARDLIWYCH nie OBRAZLIWYCH kolosolna roznica i nie kierowalem ich osobiscie do ktoregos admina pozatym "jaja" sam masz admina i wiesz jak rozmowy wygladaja prawda? rozumiem gdybym uzywal slow na k ch s c ale nie uzylem ani jednego z nich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Pierwsza sprawa - Tak, wiem zapomniałem zdjąć admina Aktywnemu, ale jak to możliwe to nie wiem xD, chyba zapomniałem po prostu zapisać - Nie ma mowy o warnie co najwyżej dla mnie... Druga sprawa - Słowa typu "pajac", "łajza" nie ważne do kogo kierowane są słowami obraźliwymi, nawet gracz mógł sobie pomyśleć, że jest to kierowane do niego i wyszedł z serwera bo czuł się urażony... aktywny z jednej strony dobrze zrobił, a z drugiej nie .. Częściowo tu też mojej winy, ale cóż, każdemu zdarza się popełnić błąd. Co do banu - ban za długi ! Gdyby to Gracza obrażał dostałby bana maks. na 3h.. Skarga niesłuszna, moim zdaniem takie słowa z ust admina to po prostu kpina... Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi