Paulinka 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:24363649 Kiedy zaczynałaś grę w cs: Około 2010 roku. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobre miałam taką range na pochylni. A od 0/10 to tak z 7/10 Nikt nie jest doskonały. Ile masz wolnego czasu?: W tygodniu bardzo dużo. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Dlatego ,że jestem doświadczona w tym temacie i ogarniam komendy amx. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Na początku (Bardzo dawno) ale tylko raz wal hacka. Skończyłam z tym odrazu gdy bana dostałam. Ps. Jak by co zaległości nadrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wymagania... na 2 miesiące można przymknąć oko ale 50h i 50 postów musi być,jak nadrobisz to napisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 za krótko na forum ... brak wymagan , na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Sory, ale na nie. Mało postów i godzin. Nadrób to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Na nie -Za krótko na forum-Mało godzinJak to nadrobisz złoż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Chyba można zamknąć. Użytkownik ma bana na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi