Motion 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: MOTION THE MOONWALKER 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3.Admin/Gracz : 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 17:12 dziś 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: Dostałem bana za obrazę na 4h o godzinie 17:12, unban powinien wejść o godzinie 21:12 a jest prawie 23 a ja dalej zbanowany. Proszę o pomoc EDIT: Nie wiem czy napisałem w dobrym dziale. Ok jest unban. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Motion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ban minął. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Sprawa wyjasniona. zly dzial Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi