punisher221994 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Punisher 2. Imię:Darek 3. Wiek:21 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/284829 8. Steam_ID: 0:1:118766399 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Witam serdecznie całą administracje tego serwera od dłuższego czasu myślałem nad złożeniem podania na admina na tym serwerze . Składam to podanie ponieważ lubię grac w gry a w szczególności w csa ale nie lubię jak ktoś na serwerach społecznościowych obraża lub czituje dlatego zdecydowałem sie złożyć podanie na admina po za tym chętnie pomagam innym graczom . 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Od 5 do 6 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Od 11 do 18 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 7 miesięcy to jest moje 2 konto 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak w cs 1.6 przez prawie rok ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez punisher221994 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 + Ukończone 17 lat + Przynajmniej 25 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze - Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina Punkt 9 słabo opisałeś, właściwie nie da się nic z niego o Tobie dowiedzieć prócz tego, że lubisz grać w gry. Banów żadnych nie dostałeś na serwerze jak i nie przypominam sobie abyś kiedykolwiek łamał regulamin, twój staż w cs'a stosunkowo mały ~ 306 godzin więc nie jestem do końca przekonana czy potrafiłbyś wzmóc się z cheaterem jednak adminów na serwerze jest sporo i w razie problemu będziesz mógł napisać do któregoś o pomoc z rozwikłaniem ewentualnie problemu. Uważam, że zasługujesz na szansę. Jestem na TAK. Pozdrawiam, Queen Besialke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Szczerze, jestem na NIE. - trochę mało godzin na cs:go, - wydajesz mi się lekko... nieogarnięty (bez urazy proszę), Besi, nie wydaję mi się, żeby admin który miałby i tak wzywać do pomocy innych adminów ma sens. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) + Wiek, + Godziny na serwerze, + Mikrofon, + Składki - Konto dla podania, - Krótki staż w cs'a, - Kiepski opis punktu 9, Dodatkowo podobnie twierdzę jak Q♥een Besiałke nie wiem czy poradzisz sobie ze złapaniem cheatera (był jeden kandydat, który chciał łapać cheaterów i na aimlocka mówił wallhack). Co do ilości adminów na serwerze fakt jest ich wielu, ale tak naprawdę grających jest kilku . Liczba plusów przeważa na korzyść minusów niemniej jednak kolega nie rzucił mi się zbytnio w oczy co za tym idzie jestem na nie i uważam, że są kandydaci znacznie lepsi. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez LAGFRAG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) - konto do podania- nie masz nawet 10 postów-mały staż cs:go-piszesz ,że możesz spędzać 5-6h gdy w ostatnich dniach jesteś max po 1h-2hDodatkowo uważam ,że nie potrafiłbyś ocenić czy dany koleś oszukuje czy nie.Nawet jeśli spełniasz wymagania co do wieku/mikrofonu czy składki uważam ,że nie liczy się tylko to.Nie widzę Cię w tej roli.Jestem na NIE Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Wojtek #trade 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Middos 10 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Tak Problemow niema, trochę nie ogarnięty ale myślę ze próbnego można dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem na Nie: +wiek +znajomość SMX +mikrofon +składka -konto dla podania -brak 10 sensownych postów -rzadko grasz na serwerze Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow 3 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) - konto do podania - Nie masz 10 postów - Jak dla mnie za mały staż w csgo - Piszesz,że będziesz siedział 5,6 h ,a widziałem cie do pół godziny. - JAK DLA MNIE NIE ZŁAPIESZ KRYJĄCEGO SIĘ CHEATERA Jestem na NIE Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Shadow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 -Mały staż w cs go -Konto dla podania -Co do wchodzenia na serwer widze cie max od 1-2h max +Składka +Ukończone 17 lat Jestem na Nie ponieważ wątpie że znajdzie ukrywającego się cheatera i sądze że żadko będzie na serwerze i jak narazie widze go co kilka dni na 1 max 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motion 4 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jestem na TAK.Dajcie próbnego i niech się dzieje wola nieba, może się wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Nierozumiem jednej sprawy dlaczego większość z was piszę 'nie poradziłby sobie odnaleźć ukrywającego cheatera' to,że ma 300+h przegranych lub to,że może gra gorzej od was to jest jakaś różnica? dziwnie sie te posty wasze czyta jeden drugiemu wchodzi w d**e za przeproszeniem. Dla Mnie Jest Dobrym Kandydatem,ponieważ widzę go często na serwerze i jest kulturalny a forum można nadrobić Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Twoje zdanie w tym przypadku się w ogóle nie liczy, zwłaszcza po Twoich tekstach, że masz "Wyjeb*** na wszystkich i na ten serwer". Także Twoje prowokacje na serwerze są śmieszne i jak tylko Cię spotkam i wyczuję ironię dostaniesz bana tak samo jak od Aramosa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Też uważam ,że Skunik nie ma sensu żebyś się wypowiadał.Nie chce ,żebyś odebrał to źle ale twoje słowa są jednoznaczne.Masz wyje**ne więc proszę nie udzielaj się.Co do częstego widywania Punishera tutaj załączam link do jego sesji. Skunik najpierw sprawdź potem pisz http://scr.hu/3var/du8t6Dodam jeszcze ,że teraz na serwerze Punisher posądził naszego kolegę Kinguin Nearje o czity. Akurat widziałem tą akcje.Punisher wychylał na shiftcie a Nearje go zabił. Taki ktoś ma dostać admina? No proszę Was ludzie... Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Wojtek #trade 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na ten moment podanie odrzucam, troszkę skłamałeś w punkcie 10, ponieważ na ten moment na serwerze spędzasz 1-2 godziny (Co i tak nie jest słabym wynikiem). Poza tym masz troszkę mały staż w CS:GO, tak wiem, napisałeś, że to twoje drugie konto, lecz nie wiemy ile godzin miałeś tam przegranych. Postaraj się poznać na serwerze z lepszej strony i nadrób aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi