Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Osoba nominowana to: xKardzio Czas na zadawanie pytań macie do 14.08.2015r. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 [P] Jak się nazywasz i ile jesteś już na tej sieci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 [P] Dlaczego jesteś zbokiem? [P] Jak to jest być leszczem? xD [P] Dlaczego się przezywacie z Huek'em? :/ [P] Za co mnie czcisz? [P] Ile masz wzrostu? [P] Jesteś rudy? (nie kłam, wiem, że jesteś ) [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Palisz? xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 [P] ~ Czy masz rodzeństwo? Młodsze, starsze? [P] ~ Z jaka osobą na sieci masz dobry kontakt? [P] ~ Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś? [P] ~ Myslales kiedys aby zrobic sobie tautaz? [P] ~ Chodzisz do kosciola? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 [P] Czemu tak bocisz na DR [P] Dlaczego akurat Kardzio [P] Masz jakieś zwierzę? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 [P] -Kumplu dlaczego akurat ten awek na forum? -Jak tam ta twoja koleszanka? -Dlaczego twoja siostra Olunia pracuje, a Ty ślęczysz przed kompem dniami? -Dlaczego xKardzio? -Masz już swoją wybrankę? Czy to jest ta która mi pokazywałeś? -Ciężko jest być opiekunem dr na cs:go, silverowa rango XD -Ulubiony zawodnik piłki nożnej/koszykowej/siatkowej/ręcznej -Ulubiony zawodnik cs:go -Czy ciebie również kręcą dziewczyny z "siurakami" jak Prida? -Chciałbyś się Hajtnąć? Jeśli tak to w jakim wieku. -Kochasz swoją mamę? -Dlaczego masz wiele kont steam z cs:go? -Ile dziennie potrafisz przesiedzieć przed monitorem komputera -Jak długo znasz Prida? -Ulubiona mapa dr cs:go. -Masz jakiegoś pupilka? -Kogo na pewno zapamiętasz z tej sieci? -Chciałbyś zrobić sobie kiedyś dziarę? -Od kiedy jesteś na tej sieci? -Dlaczego akurat Carlos? XDDDD -Jaka jest najgłupsza rzecz co zrobiłeś? -Znasz angola? -Pjona Gimbie xd -Byłeś ministrantem? Bo kiedyś śpiewałeś na ts'ie xd - Jak to jest być pjosenkarzem? -Grasz w minecrafta? -Próbowałeś skakać przez okno? XD -Lubisz mnie? Kumplu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Twoja dziewczyna chce kupić samochód, który według Ciebie jest słaby. Doskonale wiesz, że lubi rządzić i jest uparta do tego stopnia, że mogłaby Cię pobić za inne zdanie. Jak ją przekonasz? xD Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez natalja 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 [P] Uderzyłeś kiedyś kogokolwiek? [P] Jesz papier?[P] Ulubione jedzenie?[P] Jaka jest twoja ulubiona pora roku i dlaczego? xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) [P] Kochasz babcię ? [P] Ile ważysz ? [P] Wolisz wódkę czy piwo ? [P] Ulubiona mapa cs 1.6 ? [P] Jaki masz kolor skóry ? [P] Jaką lubisz pogodę ? [P] Znasz mnie ? xD Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zapraszam do zadawania pytan zostalo malo czasu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zamek. Czekamy na odpowiedzi do 16.08.2015r. Ps przepraszam za opóźnienie ale brak internetu robi swoje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi