MrRemix007 21 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam, moją propozycją jest zwiększenie maksymalnej prędkosci speeda podczas robienia BH. Aktualny limit wynosi ok 2048, a to troche uniemozliwia granie, pobijanie rekordów. Jakaś osoba na wyrzutni / na bazie TT wbije pare k, i jest nie do pobicia podczas robienia normalnego BH. Zmniejsza to możliwosci na serwerze, a na kazdej mapie prawie jest po 2k rekordu, wiec nie ma czego pobijac. Czekam na rozpatrzenie tej propozycji, z góry dziękuje i pozdrawiam. Z poważeniem, Exe'c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) niech zostanie tak jak jest czyli obecny limit ok.734 speeda w kóncu ten Dr to ma być Dr a nie jakieś latwe bagno.Nauczysz sie chociaż BH. @edit limit to ok. 734 speeda i sprecyzuj,że piszesz o rozpędzaniu sie na tej macie w strefie TT i to zależy od twojego kompa i umiejętnośći z bh(wiedząć,że niby masz dobre) Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 niech zostanie tak jak jest czyli obecny limit ok.724 speeda w kóncu ten Dr to ma być Dr a nie jakieś latwe bagno.Nauczysz sie chociaż BH. Własnie ja bh bardzo dobrze potrafie, i nawet w kondycje nie daje, nie wierzysz - wbij na serwa. Chodzi o to, że limit speeda 2k, to za mało dla mnie, na moje BH.. Nie wierzysz - Powtarzam, wejdź na serwer, i zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) niech zostanie tak jak jest czyli obecny limit ok.724 speeda w kóncu ten Dr to ma być Dr a nie jakieś latwe bagno.Nauczysz sie chociaż BH. to chyba nie oto chodzi. np. jak ja robię kółka to maksymalnie się rozpędzam do 2050. Jak dla mnie dobry pomysł o ściągnięcie blokady. @ zygi spróbuj się rozpędzić np do 3k bez tej "maty" w tt. Na pewno nie dasz rady bo gdy już dochodzisz do 2k to już się tego przebić nie da. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez rupєn ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) to chyba nie oto chodzi. np. jak ja robię kółka to maksymalnie się rozpędzam do 2050. Jak dla mnie dobry pomysł o ściągnięcie blokady. @ zygi spróbuj się rozpędzić np do 3k bez tej "maty" w tt. Na pewno nie dasz rady bo gdy już dochodzisz do 2k to już się tego przebić nie da. Dokładnie to mam na myśli, ta blokada jest niepotrzebna, uniemozliwia wiele rzeczy. @Edit: Założe się, że zygi niedobiłby nawet 1,7 k bez maty i kondycji a gada, że trzeba nauczyć sie bh. Pozdrawiam. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez MrRemix007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Okej, zobaczę co da się z tym zrobić, w najbliższym czasie zdejmę . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dodam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi