polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Pomimo sprzeciwu niektórych osób i negatywnemu nastawieniu co do Pontmeistera, dostał ode mnie szansę zostania adminem na okres próbny. Okres ten właśnie minął i pytanie do osób, które przebywają na serwerze czy Ponto ma z nami zostać już jako pełnoprawny admin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Porozmawiałem raczej popisałem z nim trochę pograłem i jak dla mnie nie ma żadnego dobrego powodu dlaczego nie ma być adminem ogarnia, umie rozpoznać cheaterów itd. Ja jestem za aby został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Niech zostanie , widać że ogarnia dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ponto taki nobik xd ostatnimi czasy jak bylam na serwerze (fakt moze nie bylo to nie wiadomo ile czasu) to on praktycznie zawsze byl. Jest kulturalny, pomocny daje 100% z siebie jako admin. Nie wyobrazam sobie ze mialbys mu zabrac admina xD osobiscie bym Ci nakopala 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja już powiedziałem swoje na temat Ponta, Więc jest to wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jestem za, aby został. Z całej administracji gra najwięcej. Tzw: No-life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FejkuS 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Największy NoLife i nobbik siedzi cały dzień w domu niech Zostanie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Powinien zostac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 No to Pontomeister witamy wśród adminów tak oficjalnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi