James0v 1 688 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nick: ShadyJMSVPowod:Kończą się wakacje, wróciłem znad morza a za mną wraz wrócili moi przyjaciele z którymi chcę spędzić swój czas, nie zgłaszam całkowitego zaginięcia tylko mniejszej aktywności, dostałem zaproszenie na kilka domówek, kilka plenerów itd... nic dziwnego, ponieważ w swoim mieście jestem lubianą osobą xd. Wybaczcie za moje niedbalstwo w dziale redaktorskim, postaram się to naprawićCzas nieobecnosci: Od dnia 11.08 do dni końcowych wakacji, później już powinienem się opanować, mam w planach kilka wyjazdów z moim ideałem i nie mam zamiaru tego odwoływać.Cos od siebie: Wszystko wyjaśniłem wyżej, jeszcze raz was przepraszam, postaram się coś wrzucać w dziale redaktorskim jak i pracować w dziale UBT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi