demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Nick:demoN. xdWiek:14Doświadczenie:Bardzo dobre.Dlaczego ty:Pracuję nad grafiką dobre 1,5 roku. Ludziom podobają się moje prace. Zlecenia będę wykonywał regularnie. Zauważyłem, że grafików mało. Lolcia sama nie da rady.Twoje prace[5]:Niestety mam tylko dwie. Inne przepadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zacznijmy od wymagan:1. Co najmniej 40 postów na forum. Obowiązkowo - BRAK2. Aktywność w dziale "Grafika" Obowiązkowo - BRAK 3. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Obowiązkowo - W MIARE4. Zobowiązanie do wykonywania zleceń. Obowiązkowo 5. Co najmniej tydzień spędzony na naszym forum. Wyjątki - JEST6. Brak warnów. Wyjątki - JESTczyli jestem na nie .. zacznij sie udzielac w dziale graficznym ... to i bys mial 5 prac dawno )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Lolcia. 5 prac nie mam, ponieważ jestem po przeinstalowaniu systemu. Nawet większość moich materiałów przepadło. Sorka za spam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Niestety na nie ;(WYMAGANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pracuję nad grafiką dobre 1,5 roku.I to twoje prace po 1,5 roku? :-/ Niestety nie. Za słabe te prace masz.@Down:To lepiej zacznij z poradników korzystać, bo na razie to nie widzę w ogóle żebyś cokolwiek umiał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Diglett, jestem samoukiem ;p Nie każdy tak się szybko uczy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Powiem tak chwilowo jestem na Nie Udzielaj się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Widzisz, wszystko przez te moje wymagania. Jak dla mnie prace są dobre, jak na poziom, który jest na tym forum. Zacznij się więcej udzielać. Ja jestem na tak, dam Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpikEr^ 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimi314 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie ? Dodał napis jeszcze nic nie zrobił.Chociaż rendorowania,rozmycia byś użył -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi