Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Twoj nick:Pawel.? Nick podejrzanego*:fraglesDane podejrzanego [sID+IP]*:STEAM_2:0:1709263241 posiadam tylko sid, bo amx_ip jest wyłączone. Data (dzien, gg:mm) zajscia: Dzisiaj Twoj dowod*: http://www61.zippyshare.com/v/GrGpSklu/file.htmlRodzaj czita*: No recoil Nazwa mapki: de_dust2 Czasy podejrzanych akcji*: Całe demko ma zaledwie 5 min.. IP /Nazwa serwera: Cod 2k1. Ciężko mi było określić czy grac posiada no recoil, stąd też nie dawałem mu bana, bo nie byłem pewien, chciałbym abyście rozwiali moje wątpliwości. SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jak dla mnie miał no recoil. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi