Skocz do zawartości

Jaja sobie robicie?

polaczekkkkkkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : polaczekkkkkkkkk
Data Zdarzenia : Dzisiaj
Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Pride
Opis Sytuacji : No śmiech na sali, moderator będzie mi dawał warna na moim podwórku, ponieważ nie spodobało mi się zachowanie Szeregowca jakim było donoszenie na kogoś. Wydaje mi się, że mam prawo do komentowania i wyrażania swojej opinii w temacie z podaniem.
Dowod :http://forum.cs-classic.pl/topic/37479-podanie/

Pamietaj

1. Nie kloc sie

2. Nie spamuj

@Szeregowiec. Mimo wielkiej chęci uprzykrzenia rozpatrzenia podania na admina, niestety ale udało mu się i go przyjąłem. Nawet jeśli musiał wysłać tego smsa z odrobieniem warna to i tak go przyjąłem. Wiem, wiem nie udało Ci się tym razem. Ale wracając do sprawy, tzn Twojej osoby. Rozumiem, że jest regulamin, okej przestrzegajmy go, no ale nie róbmy tak jak Ty. Moderatora nie było, on mógł nie zauważyć tego co jest napisane nad SB ( szczerze? ja sam tego bym nie zauważył gdybym kiedyś przypadkowo na to nie spojrzał, więc jak Ty). Jeszcze po zwróceniu uwagi przeprosił Ciebie i zrozumiał to, że źle napisał. Lecz Ty i tak musiałeś za wszelką cenę wysłać zdjęcie Omedze jako internetowy kowboi strzegący prawa. Gdyby jeszcze Cię zaatakował, że mu się "wpieprzasz" w w nie swoje sprawy to okej, zrozumiałbym Twoje zachowanie, że zemsta itd. Skarga nie dotyczy Ciebie lecz Prida, ponieważ zwróciłem Ci uwagę, że nie toleruje takiego zachowania.

Edytowane przez polaczekkkkkkkkkk
  • Like 7

Nie wiem i nie wnikam dlaczego dostałeś warna, lecz mego udziału w tym nie było.

Nie czytałem dyskusji dalej, nie wiem za co dostałeś warna.

Jednak skoro o mnie wspominasz to i ja się udzielę.

Piszesz o 'donoszeniu'. Zrobiłem to z pełną premedytacją i argumentem by to zrobić.

Gdy ktoś składa skargę na admina, że np coś robi nie tak to jest to też donoszenie, a jakoś tego się tam nikt nie czepia.

Tutaj było podanie i byłem na NIE ze względu na to iż rekrutacja była zamknięta i z drugiej strony, że użytkownik nie znał regulaminu i jeszcze na dodatek łamie jakąś tam daną ustawę z SB, którą ma przed oczami. Taki ma być admin? Taki, który mając przed oczami, że czegoś nie można, a on to robi?

" Informowanie o cziterach bez podania nicku kończy się blokadą na SB + 1 warnem"

Jest to wyraźnie napisane nad SB po to, żeby żaden matoł się nie zdołał pomylić, a on i tak to robi. To tak jak ze zdawaniem prawo jazdy. Po zakończeniu placyku i przed wyjazdem jest WIELKI NAPIS STOP, a takie matoły i tak nie potrafią się zatrzymać i oblewają i nie ma zmiłuj. Fakty to fakty.

Uważasz, że źle zrobiłem?

Moim zdaniem zrobiłem dobrze, ponieważ osoba nieprzestrzegająca zasad nie zasługuje na wyższe stanowisko.

Podałem argumenty, które były faktami.

Gdybym temu użytkownikowi nie skopiował do SB zdania podkreślonego powyżej sam z siebie nigdy by nie podał nicku oskarżonego, a i tak zrobił to z dużym opóźnieniem. Wyraźnie złamał regulamin i tego faktu nie zmienisz choćbyś nie wiadomo jak bardzo chciał.

Donoszenie? Donoszenie?! Jakbym słyszał dzieciaka 'sprzedałeś się na psach'. Sprawujesz wyższą rangę jaką jest opiekun serwera i to jeszcze jego popierasz? Czyli regulamin Cię nie obchodzi? Na to wygląda. Sami sobie oceniajcie i reszty dochodźcie. Z mojej strony, tyle. Nie będzie edycji posta, czy kolejnej odpowiedź do Ciebie, ponieważ po mojej stronie stoją fakty i dobrane argumenty, a po twojej chyba chęć za wszelką cenę dodania temu użytkownikowi Administratora, jakiś twój kolega może. Nie wiem :) Nie wnikam.

Jednak chcę by było wiadome iż z Pridem o tej sytuacji nie mówiłem, nie pisałem i dlaczego warna dostałeś tego nie wiem.

• Like 5

Jeżeli uważasz, że post w stylu "Nie ładnie tak donosić" to nie jest spam, to nie wiem co za niego uważasz. Co z tego, że opiekujesz się tym działem, to zwalnia Cię z odpowiedzialności podporządkowania się regulaminowi forum?

2. Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane, a ich autor karany. 

Twój post cytował wypowiedź Szeregowca i dopisałeś tylko "Serio? tak donosić..." Jest to oczywisty spam, który nabił Ci tylko posta, a nic nie wniósł do dyskusji. Ponadto w regulaminie mamy także punkt: 

10. Sprawy prywatne, dyskusje i spory miedzy użytkownikami zaleca się rozwiązywać używając opcji „wiadomość prywatna” pamiętając o zasadach kultury języka. 

Moim zdaniem twój post to właśnie była taka sprawa prywatna, powiedz mi szczerze, uważasz, że post "Serio? Tak donosić.." wnosi coś do dyskusji w podaniu?

• Like 3

• Właściciel

Pride w tym przypadku nadał warna słusznie, tutaj nie chodzi o "podwórko", bo to nie ma nic do tego, to temat z podaniem, tam mają być tylko opinie i komentarze na temat podania, a nie jakieś dodatkowe dyskusje o tym czy to co zrobił Szeregowiec to donosicielstwo czy nie.

• Like 5

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Skarga niesłuszna

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności