Mr.Saper 35 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) 1.Nick Mr.Saper 2.Imię Kamil 3.Wiek 17 4.Znajomość SMX (średnie,dobre,bardzo dobre) Bardzo Dobre 5.Mikrofon (Tak/Nie) Tak 6.Składka (Tak/Nie) nie (Płaciłem gdy miałem wcześniej admina 7.Link do swojego http://classicffa.gameme.com/playerinfo/32727 8.Steam_ID: STEAM_0:042169501 9.Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać Adminem: Cześć jestem Kamil moim hobby jest paintball oraz gra na komputerze jestem kulturalny miły i koleżeński.Dlaczego ja mam zostać Adminem? Byłem wcześniej administratorem serwera i dobrze wypełniałem swoje obowiązki. 10.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? 3-4h 11.W jakich godzinach grasz(Dni robocze weekendy)**Obecnie od około 12 do 15-17. 12.Staż w grze Couter Strike Global Offensive: 1100h 13.Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków)**.Tak byłem już adminem na tym serwerze. Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Mr.Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 + wiek+ znajomość smx+ mikrofon+ składka+ ponad 160h na serwerze+ dobry staż cs:go+ byłeś już tutaj adminemWedług mnie nasz kolega Kamil to wzorowy kandydat. Wszystko co wyżej wymienił jest prawdą.Czasami wydaje mi się ,że aż za bardzo jest wyrozumiały Ciesze się ,że w końcu zdecydowałeś się wrócić Jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ureks 3 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jak wymienił przedmówca Wojtek +wiek +znajomość smx +mikrofon etc. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jestem na tak, z tego co mówił admina stracił nie przez skargi, lecz problemy z obecnością ( spowodowane czynnikami niezależnymi). Wcześniej sprawiał się dobrze, teraz też problemu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow 3 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 + wiek + znajomość smx + mikrofon + składka + Staż w cs go + Był już adminem Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Wiek, smx, mikrofon, staż, jestem na tak. Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez LAGFRAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 + Ukończone 17 lat + Przynajmniej 25 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze - Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Posiadanie mikrofonu - Składka za admina + Posiadanie już wcześniej admina Uważam, że Saper nadaje się na admina gdyż posiada doświadczenie jak i już wcześniej podobno był tutaj adminem, ma sporo połączeń z serwerem bo aż 604 jak i jest aktywny ~ 7 dni oraz sama również go widuje, stosunkowo mało się odzywa, opis własnej osoby ubogi jednak nie przypominam sobie aby kiedykolwiek łamał regulamin bądź ktoś go upominał, posiada dobry staż więc nie będzie miał problemu z haxami. Jestem na Tak. Pozdrawiam, Queen Besialke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 + wiek + znajomość smx + mikrofon + składka + ponad 160h na serwerze + dobry staż cs:go + byłeś już tutaj adminem Według mnie nasz kolega Kamil to wzorowy kandydat. Wszystko co wyżej wymienił jest prawdą. Czasami wydaje mi się ,że aż za bardzo jest wyrozumiały Ciesze się ,że w końcu zdecydowałeś się wrócić Jak najbardziej na TAK Nic dodać nic ująć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jestem na tak: + wiek+ znajomość smx+ mikrofon+ składka+ dobry staż cs:go+ byłeś już adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi