Virex 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 1. Nick: ♥冠军 Deex 冠军♥ 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 14 4. Znajomość Smx: Dobre 5. Mikrofon: Tak 6. Składka: Tak (Jak bedzie trzeba dopłace więcej) 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/329147 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem otwartym i miłym człowiekiem.Bardzo często gram w cs (codziennie). Interesuje sie koszykówką. Dobrze sie dogaduje z większością adminów. Chciałbym dostać admina, ponieważ gram często w nocy i nie ma wtedy żadnego admina a ludzi nadal jest dużo i potrzebna jest wtedy jakaś kontrola. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:117034639 , 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3 - 4 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W wakacje od rana | Rok szkolny po 16.00 - 17.00 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Na moim starym koncie około 400godzin na tym 300godzin 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem już Adminem na DeathRunie 1.6 . Pozdrawiam Deex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Na nie, brałeś ak, skracałeś, nadużywałeś vipa. Potrzebna kontrola w nocy? Chyba na ciebie. Wiek też mi nie odpowiada, powinna być mutacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virex 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Visha ty zawsze jestes na nie wes ty sie odczep zawsze tylko ( na nie , na nie , na nie ) , i po drugie ja nie skracam raz wziąłem Ak i tyle i nie nadłuzywam Vipa . A po trzecie skąd ty to mozesz wiedziec jak ty na serwer wbijasz raz na ruski rok , wiec taki Admin to nie Admin . Dziekuje Pozdrawiam Deex Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Virex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wileki 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jestem na TAK dobre podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wypowiedź we własnym podaniu - warn + odrzucenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi