NexT. 315 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Nick:NexT Opis problemu:gdy nagralem demko w cs i je otworzyłem w cs 1.6 to wszystko działało, lecz gdy chciałem to demko znaleźć w cs to go NIE MOAŁEM. Screenshoty:-------- Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) :pe Inne:sprawdzałem tam gdzie potrzeba (common>strilke) mam steama. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) SteamApps\common\Half-Life\cstrike Tak masz plik dem. Tak jest w przypadku wersji steam. Jak Ci to nie działa to sprawdź spójność plików gry. @Jockerek właśnie też o tym myślałem, ale np u mnie nie chce wyszukać demek. Muszę sam znajdować. Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wyszukaj pliki z końcówka .dem i bedziesz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie wyszukalo sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi