torbik 171 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Pisze tutaj bo nie wiem gdzie to mogę umiejscowic A więc mój problem jest taki, że gram na csie v32, ale chciałbym się przenieść na jakiegoś v43, bo tam jest nadawany taki jakby alternatywny SID, a na v32 nie i łapie mi czasem bany innych, tylko że na tym v43 nie słyszę rozmów w grze, ani inni nie słyszą mnie :/ Pobieralem już z bodajże 3 różnych stron o ciągle to samo, a na internecie jak szukałem, nic nie pomogło :/ I takie zapytanie do Was, czy mieliście tak może, a jeżeli tak, to co zrobiliście żeby to zmienić, czy coś pomogło Pozdrawiam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Sciągnij z forum wersje mini, bo pewnie pro miales zainstalowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pobierz cs'a v52 dobra wersja ja ją posiadam działa wszystko elegancko.Ja go sam posiadam dla rodzeństwa i dla mnie sprawia się to dobrze więc polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Counter Strike v23 CSC i uda Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Counter Strike v23 CSC i uda Ci się Tylko wiesz.. mu chodzi o to, żeby mieć swój unikalny SID, a jeśli się nie mylę, to wersja v23 generatora SID nie posiada i będzie go wciąż łapało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Pisze tutaj bo nie wiem gdzie to mogę umiejscowic A więc mój problem jest taki, że gram na csie v32, ale chciałbym się przenieść na jakiegoś v43, bo tam jest nadawany taki jakby alternatywny SID, a na v32 nie i łapie mi czasem bany innych, tylko że na tym v43 nie słyszę rozmów w grze, ani inni nie słyszą mnie :/ Pobieralem już z bodajże 3 różnych stron o ciągle to samo, a na internecie jak szukałem, nic nie pomogło :/ I takie zapytanie do Was, czy mieliście tak może, a jeżeli tak, to co zrobiliście żeby to zmienić, czy coś pomogło Pozdrawiam ^^ To pewnie wina plików csxguard, proszę o kontakt na GG/PW i na pewno Ci pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi