Ph4nt0m 71 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 1. Nick:SpejSon 2. Imię:Dawid 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Spejson/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Często gram na serwie. Dużo graczy mnie zna i lubi. Umiem rozpoznać gdy ktoś dobrze gra, a gdy jedzie na czitach. Serwerowi przydadzą się admini, gdyż czesto ich nie ma gdy są potrzebni. Gram tu już ponad mięsiąc. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie gdyż zapomniałem hasła ale nie długo będę miał nowego 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Dziennie co najmiej 1-2h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Teraz od 9-12 i 14-20 czesto też w nocy w roku szkolnym od 16-19 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja popieram podanko Spejsona jak najbardziej. Co prawda wiek 15 lat ale zna się chłopak na rzeczy ogarnia ,składka na plus, steama będzie miał, bardzo dużo czasu spędza na serwie a to się ceni pomaga innym gdy potrzebują pomocy .. Hmm i chyba tyle ode mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 SpejSon oczywiście na TAK, jesteś ogarnięty i aktywny. Steam będziesz miał to dobrze. Przydasz się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irnox 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak najbardziej na Tak, bo często aktywny na serwerze, duży staż na c.s 1.6. P.S Powodzenia Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Irnox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jak najbardziej na tak Plusy: ~ Składka ~ Mikrofon ~ Staż Minusy: ~ Brak kultury xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merol 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jestem za tak , aktywny ma mikro dobra znajomość z graczami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiezniczka 2 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jestem na duże TAK Aktywny ma mikro ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jestem na tak, wymagania niby spełniasz, aktywność na serwerze jest, ale jak na 15 lat jesteś strasznie wyszczekany.Popraw kulturę bo będziesz na wylocie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Na tak. Spełnia wymagania i będzie się dobrze sprawował Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jestem na tak: + Składka + Mikrofon + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem na Tak: -składka -aktywność -doświadczenie na podobnym stanowisku Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi