FD-GD 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cześć grałem sobie chwile temu na serwerze była to mapa de_inferno, w pewnym momencie gry wbił gość o takim samym nicku jak ja. Człowiek ten był odpalony miał aima, sh ,i nie wiem co jeszcze. przez niego dostałem bana na nick i nie wiem co mam zrobić, nie chce zmieniać nicku bo na tym mam vipa.:C:C:C Moglibyście mi pomóc??? Z góry dziękuję za pomoc, wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Najlepiej zgłoś się tutaj http://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FD-GD 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dobra doktorku;) chciałem sie najpierw dowiedzieć co robic wiec dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi