FD-GD 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć grałem sobie na serwerze ffa była to mapa de_inferno, w pewnym momencie gry wbił gość o takim samym nicku jak ja czyli Y.O.G.I. Człowiek ten był odpalony miał aima, sh ,i nie wiem co jeszcze. przez niego dostałem bana na nick i nie wiem co mam zrobić, nie chce zmieniać nicku bo na tym mam vipa.:C:C:C Moglibyście mi pomóc??? Z góry dziękuję za pomoc, wszystkich pozdrawiam Grali wtedy np. Laserro , SHOTS a wiecej nie pamietam. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez FD-GD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu.Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB ZASTOSUJ SIĘ DO WZORU!!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi