FD-GD 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nick:Y.O.G.I.Link do SS:nie dosałem ss-ów , gdyż na moim nicku wbił jakiś odpał, i gdy go zbanowano ja też dostałem bana Wycinek z konsoli(bez IP)*:AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Y.O.G.I. [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.23.207.109 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Serwer:Cs-Classic.pl [FFA] | Opiekun: polaczekkkkkkkkkkLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?site=2 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Proszę o rozpisanie demka przez admina banującego w czasie do 24 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Że się tak wypowiem ) Mówisz że gość wbił na Twoim nicku i dostał niby bana za czitowanie, ale możesz nie wiedzieć, że bany nie są na nick, tylko IP/SID, a jakoś średnio mi się chce wierzyć, że gość który wbił na Twój nick, miał przypadkowo takie samo IP co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi