Machwes 192 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nick: TheMachwes Wiek**: 14-we wrześniu Imię: Kacper Składka(TAK/NIE): TAK Mikrofon(TAK/NIE): TAK Znajomość Komend MC od 0 do 10: 6( Przypomnę sobie ) Staż w MC: 4lata, jak nie więcej Opisz siebie oraz dlaczego ty:Większość mnie zna, Mam na imię Kacper, po wakacjach idę do 2 Gimnazjum. Jestem pomocny, szybko się uczę, na MC się znam, mam kilka autorskich pluginów. Chcę pomóc nowemu serwerowi w "ulepszeniu" oraz w rozwijaniu . Będę wypatrywał w wolnym czasie osób łamiących regulamin. Link do GT**: --- Ile poświęcisz czasu na serwer**: 1/2 h dziennie. Może więcej ^^ Czy byłeś już adminem MC?**: Jasne, miałem swoją serwerownie na kilka miesięcy, Adminem również byłem (Dokładnie Moderatorem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie przestrzegasz regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Zostajesz przyjęty na okres próbny 14 dni, witamy w gronie adminów minecrafta. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi