BlueSky 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Vess 2. Imię:Kuba 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):tak moze 6,7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Niestety nie mam za bardzo kasy,ale mógłbym robić coś innego. 7. Link do swojego GT**:Nie podam linku bo byłem na serwerze 1 raz 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Nazywam się Kuba.Mam 15 lat,mieszkam w Radomiu.Interesuje się Informatyką oraz Matematyką.Chciałbym zostać adminem ponieważ:Wszedłem wczoraj 1 raz na serwer i patrze pół ludzi skraca mapy.Używa czitów itp.No to się zastanowiłem czy złożyć podanie,aby zwalczyć tych cziterów i tych co łamią regulamin 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Niestety nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Ponad 4-5h po wakacjach 2-3h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):I robocze,i weekendy. 12. Staż w grze counter strike 1.6:ponad 4-5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak,oraz mam bardzo duże doświadczenie Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez BlueSky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Na Nie -konto do podania -brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Brak wymagań, konto dla podania, nie podałeś GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi