PieselTheHal 4 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Nick: PieselTheHal Wiek**: 14 Imię: Maksymilian Składka(TAK/NIE): NIE Mikrofon(TAK/NIE): TAK Znajomość Komend MC od 0 do 10: 8 Staż w MC: 2 lata, niecałe Opisz siebie oraz dlaczego ty: Nikt na mnie nie narzekał, jestem miły i lubię pomagać. Szybko się uczę, lubię jak jest porządek. Link do GT**:--- Ile poświęcisz czasu na serwer **: 2/3/4 h dziennie. Zależy ile mam czasu. Czy byłeś już adminem MC?**: Byłem współwłaścicielem serwera i robiłem więcej niż niektórzy admini. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M M M 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jestem na tak, PieselTheHal napisał ze był współwłaścicielem serwera, więc ma zapewne doświadczenie, znajomość komend w MC 8 - duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 ok zostajesz przyjęty pod 1 warunkiem nadrobisz godziny na forum jak i posty Okres próbny dni 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi