Kacper20012 6 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Nick:Kacper20012 Wiek**:17 Imię:Kacper Składka(TAK/NIE) tak Mikrofon(TAK/NIE):tak Znajomość Komend MC od 0 do 10:6 staż w MC:150h Opisz siebię oraz dlaczego ty: jestem normalnym chłopakiem który jest troche leniwy oraz niski mieszkam niedaleko Wrocławia a nowicjuszę zostać chcę ponieważ chcę poszeżyć listę adminów i chcę pomóc ulepszać serwer ma Link do GT**:- Ile poświęcisz czasu na serwer**:ok 2 godziny/dzień albo więcej Czy byłeś już adminem MC?**:tak Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Kacper20012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Nie ten wzór zastosuj sie do poprawnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M M M 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jestem na tak, bo jest to osoba chętna pomocy, ma wysoki staż w mc - około 150, był już adminem w minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Na razie mamy wystarczająco nowicjuszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi