Ilonez 779 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Wiek: 18Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 1752Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałam już Redaktora.Dział który najbardziej ci odpowiada: WywiadyDlaczego akurat Ty?: Nie mam problemów z ortografią, zajmowanie się działem nie jest dla mnie niczym nowym. Dawno nie było żadnego wywiadu i nie ma chyba osoby, która by się tym obecnie zajmowała. Mam ostatnio spore chęci na pisanie i to dział, w którym można to wykorzystać.Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Zapełnienie pustki w dziale, bo od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jasne, że na tak. Doświadczenie jako redaktorka jest, ortografii czy też interpunkcji również . No co wszystkie wymagania spełnia, według mnie można ją przyjąć, miła, towarzyska osoba w skrócie "ziomalka" xD (wiadomo, bo moja uczennica - ale to tak z innej beczki ). Powodzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jest kilku redaktorów, ale z tego co mi wiadomo żaden nie zajmuje się wywiadami. Jesteś osobą, która pełniła już tą funkcję i dobrze sobie radziła. Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Na tak. Visha miała już redaktora to mamy duży plus. Nikt teraz nie przeprowadza wywiadów to czemu nie ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Na tak. Redaktorow jest malo, a ty spelniasz wszystkie wymagania. Do tego pelnilas juz ta funkcje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi