NeO12 369 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam. Od jakiegoś czasu nie można banować graczy w amxmodmenu, jest to spowodowane podobno wygaśnięciem licencji banneo. A, że inne bany są maksymalnie ustawione na 1 dzień to teraz mamy problem. Niedawno Można było robić ss'y w menu ale i to zostało zablokowane. Myślę, że powinno to przyśpieszyć naprawę menu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 NeO :] jestem za tym żeby coś z tym zrobić Brak możliwości robienia ss oraz ban na ip jest nieskuteczny HEEEEEELP US ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) "Myślę, że powinno to przyśpieszyć naprawę menu." - powiem Ci w skrócie, jeśli masz hajs to opłać licencję, bo widocznie Karol pieniędzy teraz na to nie ma i póki co musicie żyć bez Neo, wiem, że jest to dość uciążliwe, ale niestety. Ale sądzę, że i tak najlepiej byłoby gdyby Karol sam się wypowiedział w tej sprawie, żeby przedstawić nam sprawę jasno. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Już zostało to poprawione. /close 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi